Uutiset

 

Työtä, taitoa ja tukea-hankkeen projektikoordinaattori Eija Leppäjärvi lopettaa työt hankkeessa 28.2.2022. Tilalle on valittu Pirkko Paakkari.

Siikajoen Solina Osk on perustettu kesäkuun lopulla. Nyt syksyn aikana, kun viralliset perustamistoimet on tehty, aloittelemme toimintaamme.

Olisiko sinulle ajankohtaista pysähtyä tutkailemaan omia tavoitteita ja tulevaisuuden suunnitelmia? Onko työhaku sinulle ajankohtaista nyt tai mahdollisesti myöhemmin? Tarvitseeko työnhakutaitosi päivitystä? Lykkäätkö mielellään ensimmäisen askeleen ottamista kohti uutta työtä tai koulutusta? Mietityttääkö työelämän muutokset? Onko vaikea...

Tämän hankkeen yksi suurimmista tavoitteista on monialaisen työosuuskunnan perustaminen Siikajoelle.
Ilolla voin kaikille kertoa, että 17.6.2021 klo 17 alkaen pidettiin perustamiskokous, johon osallistui 14 henkilöjäsentä ja yksi yhdistysjäsen. Osuuskunnan nimeksi tuli Siikajoen Solina Osk.

Viimeisten viikkojen aikana olen ollut moniin työosuuskuntiin yhteydessä vähän udellen miten heillä menee? Pari osuuskuntaa on käynyt meidän osuuskuntailtapäivässäe esittäytymässäkin. Kummasti oma perspektiivi laajenee kun kuulee miten toiset on kulkeneet alusta tähän päivään asti.

Työtä, taitoa ja tukea- hanke järjestää kaikille avointa ja maksutonta koulutusta. Koulutus järjestetään TEAMS-sovelluksen kautta keskiviikkoisin klo 18 alkaen.

Pitkä ja aktiivinen syyskausi on takana päin, ja hankehenkilöstö iloitsee suuresti edessä olevista "lomapäivistä". Yritämme kaikki unohtaa työasiat ja siirrymme joulunrauhaan. Sitä toivotamme myös teille hyvät yhteistyöskumppanit ja osuuskuntaa kanssamme työstäneet. Töihin palaamme 7.1.2021.

Mietitkö mitä se osuuskuntatoiminta oikein on? Kuka siihen pääsee mukaan? Olenko sen jälkeen yrittäjä?

TAMMIKUUSSA ALKAA KOULUTUSTEN SARJA Koulutukset tähtäävät osuuskunnan perustamiseen. Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei olisikaan liittymässä perustettavaan osuuskuntaan, mutta haluaa päivittää esim. markkinointiosaamista. Osuuskuntaan mukaan tuleville paras hyöty on, jos pystyy osallistumaan kaikkiin osioihin.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita