Uutiset

 

Syksy on sellaista hiljaisen hyssyttelyn ja sisäänpäin käpertymisen aikaa. Me Työtä, taitoa ja tukea -hankkeessa päätimme hyödyntää tämän itsetutkiskelun ajan ja julistaa haasteen: Ilmianna taitosi meille. Mitä sinä osaat?

Aika kuluu hurjaa vauhtia. Huomasin juuri että ensimmäisistä osuuskuntainfoista on kohta kaksi kuukautta. Kierros alkoi Ruukista työpaja Tekevän tiloissa pidetyllä tilaisuudella. Siitä pikkuhiljaa edeten on lähes koko Siikajoen kunta kierretty.

Nyt meitä on kolme!!! Hankkeessa aloitti 24.8.2020 Kirsi Autio. Tähän astihan meitä on ollut kaksi työntekijä. Karvosen Veera on Siikajoen työllisyyskoordinaattori ja tekee hankkeelle töitä ja nyt Kirsi tulee mukaan. Tervetuloa Kirsi, jokainen käsipari on talteen.

Kansainvälistä osuustoiminnan päivää vietetään 4.7.2020. Päivää on vietetty jo useamman vuoden ajan ja sen on tarkoitus herättää huomiota ja kiinnostusta osuustoimintaan. Tänä vuonna päivän teemana on YK:n kestävän kehityksen tavoitteena oleva "Toimia kiireesti ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia vastaan"

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita